Horeca Schermen

Het virus is voor de ene ondernemer nog erger dan de ander. Ook voor horeca ondernemers is het momenteel zwaar, de verhalen die we horen gaan ons aan het hart. Ondernemers worstelen en hun voortbestaan is onzeker, maar er is hoop! Voor horeca zaken hebben we schermen ontwikkeld waardoor je meer gasten kunt plaatsen in jouw restaurant. Onze schermen zijn gunstig geprijsd. Voor ons enkel kosten dekkend, omdat wij van de horeca houden!

Met Spatscherm.com zijn we in korte tijd bekend geworden, hoofdzakelijk met onze spatschermen voor de supermarkten. Wij leveren de beste kwaliteit preventieschermen voor een eerlijke en fatsoenlijke prijs. Dit is één van de redenen dat vele supermarkten, drogisterijen, gemeentes en andere winkels/instanties gebruik maken van onze schermen.

Voor de horeca hebben we een scherm ontwikkeld die tussen twee tafels geplaatst kan worden. De hoogte van het plexiglas scherm is afgestemd op de hoogte van eetkamer stoelen. De totale hoogte is 1,8meter. Het speciale aan het horeca scherm is de structuur van het frame. Het frame wordt aan één zijde ondersteund zodat gasten niet struikelen als zij aan tafel gaan.

Verschillende Afmetingen Horeca Schermen

Horeca_spatscherm

1 x 1.8 meter

V.a. €86.08

Horeca_spatscherm

1.4 x 1.8 meter

V.a. €103.02

Horeca_spatscherm

1.6 x 1.8 meter

V.a. €114.35

Horeca_spatscherm

2 x 1.8 meter

V.a. €146.25